Affiliate Vykupto.cz končí. Podruhé.

Před chvíli přišel do schránky mail od projektového manažera Vykupto.cz, že „přínos programu není dále v souladu s marketingovou strategií“, proto bude provizní program k 31.5.2013 ukončen. Provize za duben a květen budou řádně vyplaceny.

Vykupto končilo s provizním programem už začátkem roku, nakonec se v něm rozhodlo pokračovat. Přestože ještě před 14 dny přišel partnerům požadavek na úpravu sledovacích utm parametrů v odkazech, konec se zdá být definitivní. Tipuju, že na rozhodnutí měl vliv Slevomat, který vlastní 40% podíl ve Vykupto a který svůj vlastní affiliate program v síti CJ.com zaříznul koncem dubna.

3 komentáře u “Affiliate Vykupto.cz končí. Podruhé.

  1. George @ Originální dárek

    Můžu se zeptat, jaké výsledky jsou/byly se slevovými affily? Já když jsem zkoušel propagovat formou avizování a doporučování slev, tak za několik měsíců byl výsledek necelých 5eur – nechal jsem toho a usoudil, že slevový affil je mrtvý, lidi už to imho znají a jsou zkušení si slevy najít sami.

    • Vojtěch Brázda Autor článku

      Na slevách se dá stále hezky vydělat, ale ne vytvořením dalšího obecného agregátoru nebo umístěním banneru někam na stránky. Raději se zaměřit na jednu část ze slevových nabídek, třeba doplňků do bytu.

  2. George

    Zkoušel jsem doporučovat z krátkých ‚affiliate článků‘ a většinou zážitkové slevy. Samozřejmě, že neúspěch může být v čemkoliv, ale proklikovost neodpovídala očekávaným registracím. Třeba zkusím časem jinou niku – doplňky do domácnosti, nezní špatně – díky za moral support 🙂 🙂 🙂

Komentáře jsou uzavřeny.