Mixturam affiliate

Gratulace týmu Mixturam, že při míchání vitamínů na míru nezapomněl na partnery a spustil affiliate program. Možnosti propagace doplňků stravy jsou nyní mnohem větší než dříve. Partneři nemusí dokola propagovat pár přípravků na trhu, ale mohou se naplno vyřádit a svým návštěvníkům servírovat vitamíny přesně podle potřeby.

Dokážu si představit, že propagace uživí specializovaný magazín nebo síť mikrostránek. K vitamínům, doplňkům, zdraví obecně existuje spousta dosud neobsazených niche. Na každý měsíc nebo roční období se dá tematicky vymyslet jiná kombinace účinných látek, dá se cílit na různé věkové skupiny, sportovce, studenty atd. Namíchaná směs je vhodná jako originální dárek – při míchání můžete napsat vlastní popisek nebo věnování na etiketu. Navíc Vánoce jsou za dveřmi a lidé jsou ochotnější utrácet více za zajímavé dárky pro své nejbližší.

Mixturam není žádným nováčkem, funguje už asi rok a půl a jak jsem měl možnost osobně poznat, tak kluci neustále makají na vylepšování a rozšiřování nabídky, což je dobrý signál pro dlouhodobou spolupráci.

Užitečné odkazy, které se mohou hodit při propagaci: